Marmara Anaokulu

Vizyon: "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." M.K.ATATÜRK Ulu Önderimizin bu sözünü okulumuzun vizyonu olarak benimsedik ve uygulamaktayız.

Misyon: Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen, sorumluluk sahibi, dürüst, özgün düşünen, öz güven ve öz denetim sahibi, doğayı, çevreyi ve hayvanları seven-koruyan, kendi haklarını bilen-savunan ve başkalarının haklarına saygılı, empati duygusu yüksek, meraklı, araştıran-sorgulayan, Atatürkçü, vatan-millet-bayrak sevgisi ve saygısı olan geleceğin bireylerini yetiştirmek ve Okul Öncesi Eğitiminin önemi hakkında toplumun her kesimini bilinçlendirmek ve yaygınlaşması için çalışmaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah 08.30-13.00 Öğlen 13.15-17.45
Isınma: Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Recep Ahmet Mercan İlk-Ortaokulu binası içinde hizmet vermektedir.

WEB - https://marmaraadasianaokulu.meb.k12.tr

Adres - OKULLAR MAH. HÜKÜMET CAD. NO: 21 MARMARA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim - öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi (Ada).

Adres - OKULLAR MAH. HÜKÜMET CAD. NO: 21 MARMARA / BALIKESİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.